Biofilmreactor met bewegend bed (MBBR)

Aëroob en anoxisch behandelingssysteem

Hoe de PEWE ASO® Bio-Carrier-moving-bed-bioreactor werkt

De ASO®Bio-Carrier Moving Bed BioReactor (MBBR) is een op zichzelf staand afvalwaterzuiveringssysteem dat wordt gebruikt voor de reductie van oplosbare organische stoffen en voedingsstoffen. De sleutel tot het systeem is de PEWE US gepatenteerde (# D827765) plastic media die een geschikt huis biedt voor biologische kolonies van bacteriën en protozoa om te groeien en te bloeien. De ASO®Bio-Carrier media moving bed biofilmreactortechnologie is een eenvoudige doorstroomconstructie waarbij geen slibrecycling of terugspoeling nodig is. De media bevinden zich in het vat (en) en er wordt meng- energie toegepast via groffe belbeluchting, typisch voor BOD / COD-reductie. Als de-nitrificatie nodig is, wordt mechanische agitatie toegepast in plaats van beluchting, waardoor de noodzakelijke anoxische omgeving ontstaat. De ASO®Bio-Carrier Moving Bed BioReactor is een flexibel biologisch platform met gemakkelijke toekomstige uitbreiding – voeg gewoon media toe.


 

ASO® Bio-Carrier MBBR-voordelen

Compact biologisch systeem

BOD en COD verwijdering

Verwijdering van voedingsstoffen

Modulair duurzaam ontwerp

Schokbestendig

lage “uitwas” ten opzaichte van anderen

Eenvoudige zorg en onderhoud

100% nieuwe materialen, VS vervaardigd

PEWE ASO® Bio-Carrier MBBR-pakket aëroob behandelingssysteem voor oplosbare organische stoffen

Een volledig geïntegreerd PEWE aeroob biologisch behandelingssysteem of ASO® Bio-Carrier MBBR waterbehandelingssysteem is een geweldig hulpmiddel voor het verminderen van oplosbare organische stoffen, BZV en CZV. Het pakketplantensysteem bestaat typisch uit een initiële SuperSkreen®, een egalisatie / pH-tank, de ASO® Bio-Carrier MBBR-media die zich in een of meer vaten bevinden met redundante blazers, PolyAccu Dose® voedings- en polymeertoevoerstations. Cliënten hebben de keuze tussen opgeloste lucht in de lucht tussen de HD2XLRator®, Nx2JEM®, T2-MAX®, Poly-E® of de nieuwe Dueler® DAF-eenheid voor de laatste verduidelijking. Het volledige MBBR-waterbehandelingspakket wordt bestuurd met een state-of-the-art Command Control® automatiseringspaneel met een kleurentouchscreen-bedieningsinterface. Deze flexibele ontwerpfunctie zorgt voor een kleine footprint bij nieuwe installaties of upgrades van bestaande systemen.    ASO®Bio-Carrier MBBR-systeem operationele controleparameters zijn relatief eenvoudig. Het enige dat nodig is, is het bewaken van DO (boven de 2 ppm houden) in de reactor via continue geautomatiseerde controle; test de dagelijkse organische COD-feed (proxy voor BOD); en dipstrip controleren de voedingsstofniveaus in systemen. Ze bieden verschillende installatieopties voor maximale blootstelling van MLSS aan de media. De bacteriën hechten zich aan de media terwijl ze afval van de effluentstroom van de plant verteren. Het resultaat is een ingezeten populatie van biomassa die BOD en COD efficiënt verwijdert. Raadpleeg uw PEWE Client Systems Engineer met uw specifieke biologische behoeften.

 


PEWE ASO® Bio-Carrier MBBR en innovatieve kwaliteit

PEWE heeft zich gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige proces-, water- en afvalwaterapparatuur sinds het betreden van de markt voor waterbehandeling in 2007. De ASO® Bio-Carrier is geregistreerd door de Amerikaanse gepatenteerde # D827765 door PEWE. Daarnaast houden we de Amerikaanse patenten # 8431022 en # 9962631 voor het ontwerp van onze DAF waterbehandelingsapparatuur, evenals 21 geregistreerde handelsmerken. PEWE is er trots op onze klanten de volledige reeks proces-, water- en afvalwaterschermen aan te bieden aan de industriële en gemeentelijke markt van vandaag. En de hoogwaardige producten en systemen van PEWE zijn intern ontworpen en onder strenge controle geproduceerd.

 De volledige inventaris van PEWE-apparatuur voor vloeistoffen / vaste stoffen omvat afvalwaterschermen, plaattoliveringszuiveraars, olie / waterscheiders, slibvaste stoffen, dewaterfilterpersen, biologische MBBR en besturingsautomatisering. PEWE biedt onze producten wereldwijd aan in de Food, Petrochem, Pharma, Metals, Electronics, andere industrieën en de gemeentelijke markt. Als u meer wilt weten over onze selectie van ASO®Bio-Carrier MBBR waterbehandelingssystemen, moet u contact opnemen met ons andere afvalwaterapparatuur of uw specifieke waterbehandeling bespreken. Een van onze ervaren teamleden helpt u graag.


Gerelateerde documentatie