PolyAccu Dose®-systeem

Chemische toevoerstations

PEWE herhaalbare nauwkeurigheid

PEWE PolyAccu Dose®-systemen zijn ontworpen voor efficiënte vloeibare en droge chemische middelen voor water- en afvalwaterbehandeling. De sleutel tot het genereren van oplossingen in dit chemische toevoersysteem is de toepassing van de juiste mengenergie en -tijd in de juiste hoeveelheid water, elke keer. Door deze drie factoren goed te laten uitkomen met functies zoals de Active Blend Blade flitsmixer, zorgt het PolyAccu Dose®-systeem voor een betrouwbare chemische dosering.

Het is door consistente resultaten dat chemisch gebruik tot het effectieve minimum wordt beperkt. Gebouwd met stevig roestvrij staal en polypropyleen kan het systeem jarenlang gebruik in zware werkomgevingen doorstaan.

PEWE PolyAccu Dose® voordelen van chemische toevoer

  • Effectief mengen van vloeistof en poeder
  • Breedste invoerbereik mogelijk
  • Roestvrij stalen frame
  • Handmatige en automatische invoermodellen
  • Makkelijk onderhoud

PEWE produceert een veelvoud van chemische doseerproducten. Modelgroottes zijn gebaseerd op gewenste vloeistof- en droge voedingssnelheden, viscositeit en temperatuur. Doseersystemen zijn beschikbaar voor pH-regeling, voedingsbehoeften, geurbestrijding en afvalwaterstollingsmiddelen, flocculanten of andere hulpstoffen.

PolyAccu Dose® vloeistofsysteem

De PEWE PolyAccu Dose® vloeibare chemische toevoerstations zijn ontworpen voor efficiënte vloeibare chemische toevoegingen voor water- en afvalwaterbehandeling. De eenheid wordt voltooid door het PEWE Positive Prime Feed System. Dit unieke ontwerp biedt positieve vloeistoftoevoer naar de doseerpomp terwijl de getrokken emulsie gemengd en in suspensie blijft.

PolyAccu Dose® droog systeem

De PEWE PolyAccu Dose® DP- en DL-systemen zijn ontworpen voor een efficiënte droge chemische oplossing voor water- en afvalwaterbehandeling. Elk model is vervaardigd als een roestvrijstalen skid-gemonteerd systeem voor een compacte en eenvoudige installatie. De eenheid wordt voltooid door het PEWE Command Control®-paneel. De automatisering zorgt voor een nauwkeurige droge toevoer naar de bevochtigings- en doseerpomp terwijl de getrokken emulsie gemengd en in suspensie blijft.

PEWE PolyAccu Dose® & innovatie

PEWE is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige proces-, water- en afvalwaterapparatuur sinds de toetreding tot de waterbehandelingsmarkt in 2007. De gehele PEWE vloeistof / verkochte scheidingsapparatuurinventaris omvat afvalwaterschermen, platenafzettingen, olie / waterafscheiders, slib vaste stoffen dewaterfilterpersen , biologische MBBR, chemische voedingssystemen en besturingsautomatisering. We hebben Amerikaanse patenten # 8431022 en # 9962631 voor het ontwerp van onze DAF-waterbehandelingsapparatuur, evenals 21 geregistreerde handelsmerken. Onze producten worden wereldwijd aangeboden aan de Food, Petrochem, Pharma, Metalen, Elektronica, andere industrieën en de gemeentelijke markt.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze selectie van PolyAccu Dose® chemische toevoersystemen of andere apparatuur voor afvalwaterzuivering. Een van onze ervaren teamleden helpt u graag verder.