Ontwateringssystemen

Beheersystemen voor slib en vaste stoffen

Het juiste ontwateringssysteem

Het is belangrijk om het juiste ontwateringssysteem voor uw toepassing te selecteren. Het ontwateren van vaste stoffen wordt bereikt in verschillende stadia van de levenscyclus van de vaste stoffen. Het is voordelig om vaste stoffen te ontwateren wanneer verdere behandelingsresultaten kunnen worden bepaald in de eenvoudigste hantering, lagere totale vaste stoffen per volume of gewicht oplevert, afvalverwijderingskosten vermindert, stabiliteit van het zelfleven verbetert, geurreductie tot gevolg heeft of, indien mogelijk, herstelbare en waardevolle resultaten oplevert bron.

 De levenscyclus van industriële vaste stoffen begint meestal met het ontvangen van grondstoffen en vordert door het overbrengen van materialen, het verwerken van materialen in een product (en) en het vervolgens afvoeren van afvalmaterialen. Deze materialen kunnen organische of anorganische, minutieus onoplosbare specs tot grote vaste stoffen zijn. Ze variëren van een zeer vloeibare vloeistof tot een bijna niet-uitloogbare cake.

 Gemeentelijke vaste stoffen komen in het algemeen in twee vormen voor: die van de screening van hoofdwerken of ontvangstgebieden van septages en die welke zijn verwijderd tijdens het klaringproces. Ze verschillen heel verschillend biologisch, qua structuur en vochtgehalte.


 

Voordelen van het DeWater®-systeem

Grote filtratiecapaciteiten

Prestaties maximaliseren

Duurzame vaste voedingen

 Opname met hoge vaste stof

Compacte voetafdruk

Hergebruik wassystemen

Zwaar roestvrij staal

Gemak van onderhoud

 DeWater® DBP-systemen

De technologieën die deel uitmaken van elke PEWE DeWater® DBP filterbandpers maximaliseren de terugwinning van vaste stoffen terwijl het chemiegebruik tijdens slibontwatering wordt geminimaliseerd. Elke filterbandpers heeft een breed beladingsgebied voor vaste stoffen en is geschikt voor toekomstige wijzigingen in het fabrieksproces en voor hogere doorvoersnelheden of vereisten voor droog gebak. Het selecteren van een geschikt bandperssysteem kan het beste worden bepaald door de kenmerken van de aangetroffen vaste slib vast te stellen. Deze industriële ontwateringssystemen zijn verkrijgbaar in vele verschillende configuraties, inclusief opties zowel met als zonder vooraf ontwaterende tafelriemen, lagers, verstelbare slibploegen, lagersmering en een bandreinigings- en hergebruik / terugwinningssystemen.


 DeWater® TRU-systemen

De PEWE DeWater® TRU-truckopvangeenheid is een robuuste septage-dumpeenheid. Het systeem ontvangt influent van septage-, vacuüm- of porta-potty-trucks via een gemakkelijk aan te sluiten influentflens aan de voorkant van de tank. De vloeistofstroom zal worden geleid door een bar-trap die objecten verzamelt die meer dan enkele centimeters breed zijn. Het influent stroomt dan in een zeefkorf waar de vaste stoffen (die de zeefperforatiegrootte overschrijden) zullen worden vastgehouden en getransporteerd naar de transportbuis. Het vrije water stroomt door het scherm naar een natte put voordat de vloeistof een flensafvoerfitting voor verdere verwerking passeert. De vaste stoffen die door de buis worden getransporteerd, ontwateren verder totdat ze de compressiezone bereiken. Bij de drukgroep vaste stoffen worden gespoeld en afgevoerd naar de afvoertrechter en verwijderd voor verwijdering.


 

DeWater® AC-systemen

De kern van de PEWE-schroeftechnologie achter de DeWater® AugerConveyor AC is het unieke spiraalontwerp. Ontworpen na fysieke principes, kan ons ontwerp uitstekende omstandigheden creëren voor het transporteren van half- of vast materiaal, variërend van 10% tot 65% totale vaste stoffen. Deze materialen stijgen gemakkelijk op het gladde roestvrijstalen en UHMW-slijtvlak. De DeWater® AugerConveyer AC kan onder een hoek van maximaal 25 graden worden geheld om te zorgen dat complete vaste stoffen uit de bovenste gemonteerde stortkoker worden geloosd. Deze systemen hebben een royale afmeting om een ​​afvalcontainer van 10, 20 en 30 kubieke meter mogelijk te maken om de stortkoker gemakkelijk te verwijderen. Afschermkapjes beschermen de boor.


PEWE DeWater® innovatieve kwaliteit

PEWE heeft zich gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige ontwateringsapparatuur sinds het betreden van de markt voor waterbehandeling in 2007. Daarnaast houden we de Amerikaanse patenten # 8431022 en # 9962631 voor het ontwerp van onze DAF-waterbehandelingsapparatuur, evenals 21 geregistreerde handelsmerken. PEWE is er trots op onze klanten het volledige aanbod van DeWater®-systemen aan te kunnen bieden, dat de uiteenlopende behoeften van de markt van vandaag dekt. En de hoogwaardige producten en systemen van PEWE zijn intern ontworpen en onder strenge controle geproduceerd.

 De volledige PEWE-productportfolio voor vloeistof / vaste-stofproducten omvat afvalwaterschermen, plate settler clarifiers, olie / waterscheiders, filtratiepersen voor slibvaste stoffen, biologische MBBR en besturingsautomatisering. PEWE biedt onze producten wereldwijd aan in de Food, Petrochem, Pharma, Metals, Electronics en andere industrieën en de gemeentelijke markt. Als u meer wilt weten over onze selectie van DeWater®-systemen, onze andere afvalwaterapparatuur of om uw specifieke afvalwaterbehoeften te bespreken, neem dan contact met ons op. Een van onze ervaren teamleden helpt u graag.


Gerelateerde documentatie