Opgeloste luchtflotatie (DAF)

DAF waterbehandelingssy stemen

Het juiste fotatiesysteem met opgeloste lucht

In de wereld van afvalwaterzuivering blijken DAF-waterbehandelingssystemen de meest populaire methode te zijn voor het verwijderen van onoplosbare vaste stoffen en het zuiveren van water. En DAF-systemen zijn een effectief proces met een veelzijdigheid die op veel verschillende toepassingen kan worden toegepast. Veel industrieën gebruiken deze scheidingstechnologie voor de zuivering van afvalwater. PEWE DAF waterbehandelingssystemen zijn optimaal ontworpen om drie belangrijke soorten verontreinigingen te verwijderen die voorkomen in zowel industriële als gemeentelijke afvalstromen. Deze onoplosbare organische verontreinigingen zijn gesuspendeerde vaste stoffen (TSS), biochemische zuurstofbehoefte (BOD) en vetten, oliën en vetten (FOG). Ze kunnen ook worden toegepast op verwijdering van organische bestanddelen.

 Klanten van PEWE Industrial gebruiken onze DAF-technologie om TSS, BOD en FOG te verwijderen als een voorbehandelingsstap voorafgaand aan de afvoer naar een gemeentelijke POTW om te voldoen aan de lozingslimieten. PEWE Municipal-klanten gebruiken onze DAF-technologie voornamelijk voor het verwijderen van biologische zwevende vaste stoffen. Voor zowel industriële als gemeentelijke klanten begon het maken van de juiste beslissing met het selecteren van een PEWE DAF voor hun afvalwaterzuivering. Het resultaat is een efficiënte vloeistof / vaste stof scheiding en schoon geklaard water.


 

Hoe PEWE DAF-systemen werken

Zoals de naam doet vermoeden, werken de PEWE DAF-waterbehandelingssystemen door opgeloste lucht in een recyclestroom van afvalwater te injecteren. De sleutel is hoe dit betrouwbaar en herhaaldelijk wordt bereikt met minimaal onderhoud. PEWE DAF-systemen maken gebruik van de efficiënte Rogue regeneratieve turbinebeluchtingspomp om luchtbellen van 20-30 micron te vormen. Energiebesparend resultaat omdat perslucht niet nodig is, omdat de pomp atmosferische lucht zal opzuigen en onder druk brengt met het geklaarde DAF-afvalwater dat “wildwater” vormt. Geen benzinetank, geen luchtcompressor, geen multibuis en altijd vervuilde luchtoctopus! Het PEWE DAF beluchtingsspruitstuk zorgt voor een volledige “witwater” verzadiging van de gehele afvalwaterstroom. Daar hechten de microbellen zich aan de onoplosbare verontreinigingen (TSS, BOD en FOG) in het afvalwater en samen stijgen ze op naar het DAF-oppervlak en vormen een zwevend bed van vaste materialen of slib. Een oppervlakteschuimer verwijdert periodiek deze conglomeraat van materiaal of slib en veegt het in een interne hopper voor verdere verwerking.

 


Voordelen van het PEWE DAF-systeem

Klanten profiteren van veel voordelen met PEWE DAF-afvalwaterzuiveringssystemen. Alle PEWE DAF-modellen zijn voorzien van:

Geïntegreerde pijpvlokmiddelen voor effectieve chemische toevoeging

Energie-efficiënte regeneratieve turbine “wildwater” beluchting

Geavanceerd influent zorgt voor een goede stilstand en garandeert laminaire stromingsomstandigheden.

Veiligheid ingekorte veranderlijke snelheid directe aandijving verandering & vlucht voor de droogste skimmer slibvaste lichamen

Niet-verstoppend luchtmembraanpomp slib vaste stoffen verwijdering

Verbeterde anti-flex opnameframes

Amerikaans gepatenteerd zelfreinigend waterkeringswaterbeheer

PEWE DAF-waterbehandelingssystemen leveren superieure verwijdering van bulk vaste stoffen ten opzichte van traditionele, zwaartekracht of andere concurrerende afvalwaterverduidelijkingssystemen. Onze systemen vangen onoplosbare TSS-, BOD- en FOG-vaste stoffen voordat ze effectief worden verwijderd met de minimaal vereiste energie. Het systeemefficiëntie van PEWE DAF draagt ​​bij aan een kleinere ecologische voetafdruk, waardoor het milieuvriendelijker wordt.


 

PEWE DAF en innovatieve kwaliteit

PEWE heeft zich gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige Dissolved Air Flotation-apparatuur sinds het betreden van de markt voor waterbehandeling in 2007. We houden US Patents # 8431022 en # 9962631 voor het ontwerp van onze DAF-waterbehandelingsapparatuur, evenals 21 geregistreerde handelsmerken. PEWE is er trots op onze klanten het grootste aanbod aan Dissolved Air Flotation-systemen op de markt aan te bieden. En de hoogwaardige producten en systemen van PEWE zijn intern ontworpen en onder strenge controle geproduceerd. De volledige PEWE-productportfolio voor vloeistof / vaste-stofproducten omvat afvalwaterschermen, plate settler clarifiers, olie / waterscheiders, filtratiepersen voor slibvaste stoffen, biologische MBBR en besturingsautomatisering. PEWE biedt onze producten wereldwijd aan in de Food, Petrochem, Pharma, Metals, Electronics, andere industrieën en de gemeentelijke markt. Als u meer wilt weten over onze selectie van DAF-waterbehandelingssystemen, onze andere afvalwaterapparatuur of om uw specifieke waterbehandelingsbehoeften te bespreken, neem dan contact met ons op. Een van onze ervaren teamleden helpt u graag.

 


PEWE-beluchtingstechnologie

Het hart van de beluchtingstechnologie achter de PEWE DAF is de ROGUE MAX RGT®-pomp. Het ontwerp van de regeneratieve turbine creëert de specifieke omstandigheden voor het efficiënt oplossen van lucht. In combinatie met de PEWE DAF geeft dit met superlucht verzadigde water uniforme luchtbellen van 20-30 micron af in het drijfsysteem en drijft doeltreffend fijne zwevende deeltjes.