Nx²JEM®

Pilot Test DAF

US Patent #9962631

PEWE-testsysteem

PEWE biedt volledig testen van water- en afvalwaterstroom om de behandelbaarheid aan te tonen. Het system is bevestigd op glijplaten voor eenvoudig vervoer, wordt geleverd met een ervaren operator voor de installatie, het testen en de retourzending. De proefversie is een volledige versie op schaal van de grotere “broers”, is gebouwd in roestvrij staal en pcv zodat hij roestbestendig is, gebruikt het regenererende turbineventilatietechnologie Rogue en wordt bediend met het PEWE Command Control®-systeem.

De unieke technologie die in ieder PEWE DAF-system is ingebouwd maximaliseert de verwijdering van TSS terwijl het gebruik van chemicaliën en de productie van slijk tot een minimum beperkt worden. Testen biedt het management waardevolle gegevens die nodig zijn om belangrijke beslissingen te nemen over het ontwerp en rendement op investering.

De standaardduur voor het huren is een week. Extra testen kunnen worden geregeld, indien nodig. Om een testproef te plannen, vult u de huurovereenkomt in, plant u de geselecteerde testperiode en betaalt u.

Laboratoriumtests

PEWE raadt aan om laboratoriumtests uit te voeren op representatieve watermonsters voor en na de proef. Deze tests moeten het typische dagelijkse afvalwater van de faciliteit voorstellen. De laboratoriumtests omvatten meestal TSS, TDS, TBOD, SBOD, FOG en pH. De kosten voor de laboratoriumtests zijn niet inbegrepen bij de huur van de proefversie.

Stroom- en watervoorzieningen proefversie

Het elektrische bedieningspaneel is ontworpen voor een tweespanning van 110v-230v, enkelfasig, 60Hz, en heeft een maximale stroomstoot van 50 amp. Het geïnstalleerde vermogen is 2,5 PK. De vereiste samengeperste lucht is 8cfh bij 45psi. Vers water is vereist voor de verdunning van chemicaliën en de reiniging van de apparatuur.

Chemicaliën

PEWE regelt met de chemicaliënleverancier van uw keuze om de juiste soort en hoeveelheden van de vereiste chemicaliën te leveren. Voor het selecteren van een chemisch proces, worden uitvlokkingstests altijd aanbevolen. De kosten en levering van deze chemicaliën zijn niet inbegrepen bij de huur van de proefversie.

DAF-vaste stoffen

De flotatiedeeltjes worden afgewaterd en afgeschraapt door de ketting en het flight rake-systeem. Periodieke afvoerstoffen van de onderkant worden ook afgegeven. De gecombineerde vaste stoffen kunnen worden verzameld in een container om te testen en voor de definitieve verwijdering.

Omvang

Omvang van DAF: 5′ breed X 7′ lang
Omvang van werkgebied: 10′ breed X 12′ lang