Plate Settler Clarification

Eenfase- en meerfasensystemen

het juiste verduidelijkingssysteem: hoe een plaat-clarifier werkt

Het hart van de scheidingstechnologie achter de PEWE G2-SEP® is het met precisie ontworpen FRP Tru Counter Flo® lamellenplaatpakket, gebaseerd op de fysische principes van de wet van Stoke, het ontwerp creëert de specifieke omstandigheden voor het scheiden van deeltjes langs het oppervlak van de platen en scheidt ze af aan de sedimentconus (en) terwijl het water uitkomt voor hergebruik of afvoer. Dat is volgens de wet van Stoke de toenemende snelheid van deeltjes afhankelijk van de deeltjesgrootte, dichtheid en waterviscositeit.

PEWE G2-SEP® Verduidelijking Voordelen

  • Enkele en meerfasige modellen
  • AISI 304 roestvrijstalen standaard
  • Zwaargewicht lamellenpakket van FRP
  • Compacte voetafdruk
  • Geflenste en geboute verbindingen
  • Command Control® paneelopties
Plate Settler, Plate Clarifier

G2-SEP® GP Eenfasig plaat-clarifier

Elke G2-SEP® GP monofase platen clarifier is gebouwd met lamella-stijl plate settler-technologie die de bezinkbare verwijdering van vaste stoffen maximaliseert terwijl het chemiegebruik wordt geminimaliseerd. De G2-SEP® GP maakt gebruik van het Tru Counter Flo® lamellerstijlpakket en het stuwsysteem voor efficiënte bezinkbare verwijdering van vaste stoffen.


 

Plate Settler, Plate Clarifier

G2-SEP® GS Meerfaseplaat Clarifier

De superieure technologie die is ingebouwd in elk G2-SEP® GS meerfasig plaat-clarifier is een lamellenachtige plaat-kolonist die bezinking van vaste stoffen maximaliseert terwijl het chemiegebruik wordt geminimaliseerd. Fase 1 laat zware vaste stoffen direct uit de vloeistof vallen. Fase 2 maakt gebruik van het Tru Counter Flo® lamellerstijlpakket en het stuwsysteem voor het verwijderen van fijne bezinkbare vaste stoffen.


PEWE G2-SEP® & innovatie

PEWE heeft zich gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige proces-, water- en afvalwaterapparatuur sinds het betreden van de markt voor waterbehandeling in 2007. We houden US Patents # 8431022 en # 9962631 voor het ontwerp van onze DAF waterbehandelingsapparatuur, evenals 21 geregistreerde handelsmerken. PEWE is er trots op onze klanten de volledige reeks proces-, water- en afvalwaterapparatuur aan te kunnen bieden op de industriële en gemeentelijke markt van vandaag. En de hoogwaardige producten en systemen van PEWE zijn intern ontworpen en onder strenge controle geproduceerd.

De volledige inventaris van PEWE-apparatuur voor vloeistoffen / vaste stoffen omvat afvalwaterschermen, plaattoliveringszuiveraars, olie / waterscheiders, slibvaste stoffen, dewaterfilterpersen, biologische MBBR en besturingsautomatisering. PEWE biedt onze producten wereldwijd aan aan de voedingsmiddelen-, petrochemische, farmaceutische, metalen, elektronica-, andere industrieën en de gemeentelijke markt. Als u meer wilt weten over onze selectie van G2-SEP® klaringsystemen, onze andere afvalwaterapparatuur of om uw specifieke waterbehandeling te bespreken, moet u contact met ons opnemen. Een van onze ervaren teamleden helpt u graag.