SuperSkreen®

Afvalwater screening apparatuur

      PEWE proces-en afvalwaterscreen-systemen

PEWE SuperSkreen® proces-, water- en afvalwaterschermapparatuur moet worden geplaatst op het hoofdwerk van een industriële en gemeentelijke behandelingsinstallatie om de influentstroom te ontvangen. Schermen worden voornamelijk gebruikt op proces-, water- en afvalwaterstromen voor vaste stoffen en verwijdering van puin om te beschermen tegen verstopping of schade zoals pompen en kleppen. Schermen lossen ook grote zwevende deeltjes af met het voordeel van lagere stroomafwaartse apparatuurafmetingen, verhoogde capaciteit, chemische efficiëntie en biologische doeltreffendheid. Sommige PEWE-schermen kunnen ook worden gebruikt voor het terugwinnen van producten of materialen.


 

De volgende factoren moeten worden overwogen bij het selecteren van welke typen PEWE SuperSkreen® afvalwater zeefinrichtingen moeten worden toegepast:

Omvang en samenstelling van vaste stoffen in de stroom

Vaste lichamen en vuil worden op het scherm geladen

Bescherming van stroomafwaartse apparatuur

Effect op stroomafwaartse behandelingssystemen

Hoofdverlies van het screeningsysteem.

Gepompt versus zwaartekracht influentstroom

Afvang van effluenten en verder transport

Vastleggen van vaste stoffen en verder transporteren

Verdichtingsvereiste n voor vaste stoffen

Handmatige of mechanische reiniging

Onderhouds-en arbeidsvereisten

Klimaatomstandigeden voor schermbediening

Benodigde hulpprogramma’s

PEWE proces-en afvalwaterschermtoe passingen

Bakkerij

Brouwerij

Zuivel

Ei

Fruit

Voedselproces

Vlees

Mineraal

Gemeentelijk

Petrochem

Farmaceutisch

Gevogelte

Pulp en papier

Zeevruchten

Slibverdikking

Groente

Wijnmakerij

Afvalwater

SuperSkreen® SSE
SuperSkreen® SSI
SuperSkreen® SSP
SuperSkreen® SSC

SuperSkreen® groffe zeefsystemen

PEWE SuperSkreen® groffe zeefsystemen omvatten het SSB-barscherm. De SSB is speciaal ontworpen voor het efficiënt verwijderen van vaste stoffen en resten van meer dan 1/4 (6 mm) die stroomafwaartse apparatuur kunnen blokkeren of beschadigen. PEWE SuperSkreen® grofschermen zijn voorzien van corrosiebestendige roestvrij stalen constructie voor zowel gemeentelijke als industriële toepassingen. PEWE SuperSkreen® kan worden uitgerust met optionele behuizingsdeksels, geflensde gaspoorten, milieubescherming en een verscheidenheid aan automatisering.


 

SuperSkreen® fijne zeefsystemen

PEWE SuperSkreen® fijne schermen omvatten het SSC-kanaal, SSE extern gevoed, SSI intern gevoed en SSP parabolische / zijwaartse modellen. Deze schermen zijn ontworpen voor het verwijderen van vaste stoffen van minder dan 1/4 “tot 1/10” (6 mm-0,25 mm) in afmeting afhankelijk van wedgewire geselecteerd. Deze schermen verwijderen grote volumes onoplosbaar materiaal uit de proces- of afvalwaterstroom. PEWE SuperSkreen® fijne schermen worden gebruikt voor productterugwinning; vetverwijdering; verwijdering van vaste stoffen met hoge vaste stof; slib verdikking; en gemengde bezinkbare vaste stoffen voor zowel gemeentelijke als industriële toepassingen. PEWE SuperSkreen® kan worden uitgerust met optionele behuizingsdeksels, geflensde gaspoorten, milieubescherming en een verscheidenheid aan automatisering.


PEWE SuperSkreen® innovatieve kwaliteit

PEWE heeft zich gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige proces-, water- en afvalwaterschermapparatuur sinds het betreden van de markt voor waterbehandeling in 2007. Daarnaast houden we US ​​Patents # 8431022 en # 9962631 voor het ontwerp van onze DAF waterbehandelingsapparatuur, evenals 21 geregistreerde handelsmerken. PEWE is er trots op onze klanten het volledige scala aan proces-, water- en afvalwaterschermapparatuur aan de industriële en gemeentelijke markt van vandaag aan te bieden. En de hoogwaardige producten en systemen van PEWE zijn intern ontworpen en onder strenge controle geproduceerd.

De volledige PEWE-productportfolio voor vloeistof / vaste-stofproducten omvat afvalwaterschermen, plate settler clarifiers, olie / waterscheiders, filtratiepersen voor slibvaste stoffen, biologische MBBR en besturingsautomatisering. PEWE biedt onze producten wereldwijd aan in de Food, Petrochem, Pharma, Metals, Electronics, andere industrieën en de gemeentelijke markt. Als u meer wilt weten over onze selectie van SuperSkreen®-rioolwaterzuiveringsapparatuur, onze andere afvalwaterapparatuur of om uw specifieke waterbehandeling te bespreken, moet u contact met ons opnemen. Een van onze ervaren teamleden helpt u graag.


Gerelateerde documentatie